E-Mail de actualități pentru rugăciune (Newsmail pentru rugăciune)

Printre numeroasele actualități pe care Porți Deschise le primește în fiecare săptămână, o actualitate este  aleasă pentru a fi trimisă prin email în fiecare a doua vineri.

Cu timpul, puteți să vă faceți o imagine mai completă despre persecuție în diferitele țări prezente în acest email. Veți putea găsi și actualitățile anterioare, totdeauna prezentate într-un rezumat și o pagină de detaliu cu o poză. De asemenea, vom folosi acest email pentru a vă informa cu privire la evenimentele în curs și acțiunile care le-ați putea întreprinde pentru a sprijini creștinii persecutați.

 

Calendar de rugăciune

Veți primi o dată pe luna pentru luna următoare (în octombrie pentru noiembrie), un ghid de rugăciune pe care puteți să îl imprimați și care vă va da în fiecare zi un subiect de rugăciune permițând să mijlociți pentru situații foarte variate și cât mai concrete posibil, deși siguranța fraților și surorilor noastre ne împiedica să dăm mai multe detalii.

În fiecare an Porți Deschise publică “Indicele său mondial de persecuție” care este prezentat în Meniu sub “Indice de persecuție”. O versiune PDF a hărții și al indicelui sunt disponibile în acest meniu.